Paaldansen Playboy Bunny Thema

Leer paaldansen in Playboy Bunny stijl!

Is de vrijgezel/jarige fan van dit thema? Kies dan voor deze speciale thema workshop!
Tijdens deze workshop paaldansen leren jullie verschillende paaldanstricks en sexy moves terwijl jullie allemaal verkleed zijn als bunny.

Tussen de verschillende oefeningen door houden we pauze en is er tijd voor een hapje en een drankje. Frisdrank, wijn, sap, thee en snacks zijn aanwezig.  Aan het eind van de workshop paaldansen is er natuurlijk ook nog tijd voor een fotomomentje bij de paal.

Bunny accessoires worden verzorgd.

Duur: 1,5- 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen)
Benodigdheden: Top, korte broek, hakken met schone zool

Voor meer informatie/ boeken: info@josephinelevana.nl

Combinatie workshop

Het is ook mogelijk om 2 workshops met elkaar te combineren! Leuk als je niet kan kiezen of als je er een extra lang uitje van wilt maken!
Denk bijvoorbeeld aan:

  • Burlesque & Chairdance
  • Paaldansen & Striptease
  • Lapdance & Striptease
  • of een andere combinatie!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie/ boeken: info@josephinelevana.nl

Chairdance

workshop chairdance
Een vrouwelijke dans met stoel. Super gaaf om te zien, nog leuker om te doen!

Chairdance is een mooie, sensuele dansvorm en het is vooral erg leuk om te doen. De naam zegt het al: tijdens deze workshop gebruik je een stoel om op, naast en met de stoel te dansen. Is het niet alleen leuk om te doen maar ziet er ook heel gaaf uit!

Het leuke is dat je helemaal niet hoeft te kunnen dansen voor deze workshop. Ook deze workshop is inclusief drankjes en snacks.

Duur: 1,5- 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen)
Benodigdheden: Legging, top en hakken

Voor meer informatie/ boeken: info@josephinelevana.nl

Aerial Hoop

Workshop Aerial Hoop
Dit is een super leuke workshop voor sportieve mensen! 

Tijdens deze workshop maak je kennis met Aerial hoop, ook wel Lyra genoemd. Dit is een, in de lucht hangende, hoepel waarin je acrobatische bewegingen en -poses kunt doen. Aerial hoop is al langer te zien in het circus en neemt de laatste jaren toe aan populariteit bij sporters. De workshop is inclusief drankjes en snacks.

Deze workshop is minder geschikt voor mensen die weinig kracht in hun armen hebben.

Lijkt het jou leuk om ook eens Aerial hoop uit te proberen? Boek dan deze workshop!

Duur: 1,5 uur
Benodigdheden: legging/lange broek, top/t-shirt

Voor meer informatie/ boeken: info@josephinelevana.nl

Striptease

Workshop Striptease
Teasen, teasen en nog eens teasen! Daar draait het om bij striptease!

Lief lachen,  spelen met je kousen, langzaam je rokje een beetje losmaken…  het publiek of de kijker kijkt gespannen toe.  Je bent onvoorspelbaar en plaagt er op los, wat je onweerstaanbaar maakt!

Wil jij dit ook leren?  Natuurlijk hoef je hiervoor niet echt uit de kleren. Met de workshop striptease leer je hoe je een echte striptease uitvoert en de ander of het publiek helemaal op jou gefocust laat zijn. Gewoon je kleren uittrekken is niet spannend, een echte striptease wel!

Deze workshop striptease is super leuk om met je vriendinnen of voor een vrijgezellenfeest te doen. Naast dat er natuurlijk veel gelachen zal worden zul je merken dat je er ook zeker wat van opsteekt! Ook is de workshop heel geschikt om alleen of met een paar dames te volgen. Een leuke voorbereiding op een spannend avondje! Je partner zal versteld staan!

Duur: 1,5 uur
Benodigdheden: Legging/panty, topje, blouse (met knopen of rits) rokje en hakken.

Lapdance

Workshop Lapdance
Vandaag ben jij ” in control”! Verleid hem met een sexy lapdance!

Lapdance, ofwel schootdans, vindt zijn oorsprong in de Amerikaanse stripclubs. Dit is een sexy dans die wordt uitgevoerd door een vrouw aan een man die op een stoel zit. Zij danst voor hem, om hem heen en boven hem. Soms gaat zij ook echt op zijn schoot zitten. Zij verleid de man en hij zit en kijkt toe, meestal met zijn handen achter zijn rug want aanraken is voor hem niet toegestaan! De vrouw is hier ” in control”!

In deze workshop leer je een echte lapdance geven! Je leert de kunst van het verleiden, het teasen, plagen en zijn aandacht goed vasthouden. Je leert mooie sexy bewegingen en draaien en hiernaast leer je hoe jij de touwtjes in handen neemt.  We oefenen trouwens niet met een man maar met elkaar dus je begrijpt het wel: dat wordt lachen-gieren-brullen!

Duur: 1,5 – 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen)
Benodigdheden: Top, korte broek en een paar hoge hakken

Voor meer informatie/ boeken: info@josephinelevana.nl

Burlesque

workshop Burlesque
Voel je vrouwelijk, sexy en glamoureus!  

Burlesque is een act waarbij er een specifiek thema, kostuum en muziek wordt gekozen. In de act kan er kleding worden uitgetrokken maar het is niet hetzelfde als striptease. Bij burlesque draait het vooral om de act en de humor.

Over burlesque: Burlesque is in de 17e eeuw begonnen als maatschappijkritiek en later uitgegroeid tot show met een spannend tintje waarbij humor en teasen de boventoon voeren. In eerste instantie was burlesque alleen weggelegd voor dames met rondingen. Inmiddels kunnen vrouwen van alle maten en vormen meedoen.

In de workshop burlesque wordt je helemaal omgetoverd tot burlesque danseres.  Je leert een choreografie, mooie bewegingen en de basis van burlesque.

Duur:  1,5 uur
Benodigdheden: Legging/panty, topje, rokje en hakken. Mocht je zelf ook een corset hebben, neem deze dan ook mee!

Voor meer informatie/ boeken: info@josephinelevana.nl

Dance Like Beyoncé

Workshop Dance like Beyonce
Leer deze super gave dansstijl op hakken!

Zowel Beyonce als haar dansstijl hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Haar dansstijl is zowel sexy als stoer en bevat elementen van Hip Hop, Lyrical en is een super vrouwelijke dansvorm.

Tijdens deze workshop leer je, stap voor stap, een super gave, echte “Beyonce” choreografie op hakken! De choreografie is zo gemaakt dat de hele groep hem mee kan doen.

Ook deze workshop is inclusief drankjes en snacks.

Duur: 1,5 uur
Benodigdheden: Legging, top en hakken

Mail ons voor meer informatie / boeken: info@josephinelevana.nl

Twerken

workshop twerk
In deze workshop twerken draait het allemaal om de billen én een heleboel lol!

Inmiddels al een tijd heel populair in Nederland: Twerken! Deze dansvorm draait om de billen! Bij twerken draait het om schudden, draaien en trillen met je billen. Daarnaast is het ook nog eens een hele goede workout! Zowel conditioneel als spieropbouwend.

In deze workshop leer je de basis en een leuke choreografie.

Lijkt het jou leuk om te leren twerken? Boek dan deze workshop!

Duur: 1,5 uur
Benodigdheden: legging/lange broek, top/t-shirt

Voor meer informatie / boeken: info@josephinelevana.nl

Paaldansen Sexy

workshop paaldansen sexy
Zijn jullie op zoek naar een paaldansworkshop waar je, naast paaldanstricks ook sexy leert dansen?

In deze workshop leren jullie naast een aantal paaldansmoves en -tricks ook een aantal sexy moves! Samen vormen deze een choreografie en aan het eind van deze workshop kunnen jullie allemaal een echte mini-paaldansshow geven!

We beginnen deze workshop met een warming up, daarna gaan we aan de slag met de paaldanstricks en sexy moves! Tussendoor houden we even pauze en is er tijd voor een hapje en een drankje. Frisdrank, wijn, sap, thee en snacks zijn aanwezig. Hierna gaan we verder met oefenen en kunnen we eindigen met het uitvoeren van de aangeleerde choreografie! Uiteraard is er aan het eind van de workshop ook nog tijd voor een fotomomentje.

Duur: 1,5 – 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen
Benodigdheden: Top, korte broek en een paar hoge hakken

Voor meer informatie/ boeken: info@josephinelevana.nl