Paaldanslessen

cropped-OnlineFlyer_JL-31.jpg

Paaldansen bij Josephine Levana Poledancing in Tilburg is gezellig, uitdagend en vooral heel erg leuk! In een ontspannen sfeer leer je verschillende paaldansmoves, -spins en -holds. Daarnaast leer je in onze paaldanslessen al deze elementen samenvoegen tot een geheel. Bij ons leer je dus niet alleen losse oefeningen in de paal maar je leert écht paaldansen!  Of je nu beginner bent of gevorderd, je kunt terecht bij Josephine Levana Poledancing!

De les begint met een warming-up, spierversterkende oefeningen en stretchen. De les word ook weer afgesloten met stretchen en een cooling down. Tussendoor werken we afwisselend aan tricks in de paal, choreografieën, improvisatie en afwerking. Saai is het dus nooit!

Paaldansen bij Josephine Levana is:

  • je hele lichaam trainen;
  • sterker, leniger en fitter worden;
  • persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen inbreng in de les;
  • afwisselend en uitdagend;
  • goed voor je zelfvertrouwen;
  • je eigen grenzen verleggen
  • en je eigen creativiteit stimuleren.

Wist je trouwens dat paaldansen een hele sociale sport is?  Iedereen helpt en stimuleert elkaar dus het is ook nog eens reuze gezellig!  Niet voor niets ontstaan er vele vriendschappen in de warme "pole-community".

Verschillende mogelijkheden

Paaldansen is er, net als veel andere vormen van dans en sport, in verschillende stijlen. Tijdens onze paaldanslessen leer je paaldansen als combinatie van een dansvorm en een sport.

Beginnerscursus: Is paaldansen nieuw voor jou? In deze cursus leer de de basis van paaldansen in 10 weken!

Cursus op niveau: We bieden curssen op alle niveau's. Als je een cursus kiest, krijgt je 10 weken (tenzij anders aangegeven) les in een vaste groep op een vaste dag en tijd. Als groep groei je samen.

Intekenlessen: Wil je flexibel zijn? Kies dan voor de intekenlessen. Voor deze lessen kan je je per les intekenen. Je betaalt dus alleen voor de lessen waarvoor je een plekje hebt gereserveerd. Als je een keer niet kan of liever op een andere dag komt is dat geen probleem! De groepssamenstelling is in deze lessen daarom ook niet steeds hetzelfde. De invulling van de les wordt aangepast aan het niveau van de studenten die zich hebben ingetekend.

Pole choreo:  Verschillende dansstijlen (Modern/contemporary, Jazz, Lyrical) worden in deze les gecombineerd met eenvoudige paaldansmoves. Geschikt voor alle niveau's!

High Heels Pole choreo:  In deze cursus leer je de sexy en sensuele vorm van paaldansen. Je werk hier aan " floorwork" ,  overgangen, uitstraling en stijl. Voel je mooi, zelfverzekerd en super vrouwelijk! Deze cursus wordt gegeven op hakken.

Privéles: Wil je snel beter worden, je voorbereiden op een wedstrijd, hulp bij je choreografie of wil je extra hulp bij bepaalde onderdelen? Dan is een privéles heel geschikt. In dit uur bepaal jij waar we aan werken!

Benodigdheden

Voor de paaldanslessen heb je een kort broekje, een top en een handdoek nodig. Daarnaast is zijn lange beenwarmers of een lange (jogging)broek en een vest aan te raden voor bij de warming up en cooling down. Ook verkopen wij in de studio speciale paaldanskleding (tops, shorts, beenwarmers) en grip voor aan de paal.

Waarschuwing:  Gebruik voor je eigen veiligheid en die van de anderen GEEN bodylotion/olie op de dag van de training. Dit zorgt voor verminderde grip en een gladde paal en is dus gevaarlijk!

 

FacebookTwitterGoogle+PrintDelen